Whisky Winter Wandeling 2018

Voor de vijfde editie van onze traditionele WWW werd gekozen om te wandelen in de bosrijke omgeving van Anzegem en Wortegem. Café Luckymar bleek achteraf gezien een goede startplaats.

Na een introductie-whisky ging de groep van ongeveer 40 personen op stap richting de 'Wortegemse bossen'. Na een stop op de boerderij ging het bij valavond verder, dwars door het bos. Nadien trokken we verder richting het 'Oud Stokerietje''. Daar in de buurt genoten we van een derde whisky met bijpassend hapje. Zowat een kwartier later arriveerden we bij bestuurslid Manou thuis, waar we genoten van een heerlijke kreeftensoep in combinatie met...jawel...een Bowmore-whisky.

De tocht ging verder langs kleine wegen en over bospaden. Na een korte tussenstop met uiteraard opnieuw een whisky keerden we terug naar café Luckymar waar we nog twee extraatjes proefden.

De Glen Garioch 12 jaar bleek bij vele deelnemers de best gesmaakte whisky van de avond te zijn. De Laphroaig Four Oak viel best in de smaak bij de liefhebbers van het geturfde spul.

Tevreden over de opkomst en over het -veilig- verloop hoorden we achteraf heel wat positieve reacties van de deelnemers.

Graag gedaan!    Tot de volgende...

Alle foto's kun je bekijken op onze FB pagina.