2de Zuid West Vlaams Whisky Festival

Zaterdag 15 februari 2020
De tweede editie van het festival dat we samen met de Glan Dram Whisky Society organiseerden werd een voltreffer op alle gebied. Het aantal bezoekers scoorde met zo'n 500 een stuk hoger dan we in onze stoutste dromen hadden verwacht.
We kregen zo'n 26 standhouders samen in onze sfeervolle zaal. Zowat alles wat er in Belgiƫ te vinden is qua whisky was vertegenwoordigd. Het opzet om het evenement vooral gezellig te maken lukte wonderwel. De 3 masterclasses waren zo goed als uitverkocht. De zitruimte met stoelen en tafeltjes werd gretig gebruikt en de centrale bar had veel aantrek. Zo'n 26 vrijwilligers offerden een stuk van hun weekend op om alles tijdig klaar te krijgen, alle posten te bemannen en te zorgen voor een vlotte afbraak achteraf.
Het deed ons als organisatoren dan ook heel veel plezier dat we erg veel positieve commentaren kregen te horen. Gezellig, plezant, leuk, mooi initiatief, niet duur, enz...
Allemaal opmerkingen die je als organisator uiteraard graag hoort. Bovendien waren ook de standhouders best tevreden en verliep alles in een gemoedelijke sfeer.
Ronald en Stephaan van de Glan Dram : bedankt voor al het werk dat ook jullie in dit festival stopten en hopelijk op naar een zo mogelijk nog betere derde editie !
Patrick